Om oss

Välkommen till Landskronahem

Med cirka 2 700 lägenheter…

är AB Landskronahem ett av Landskronas ledande bostadsföretag. Bolaget förvaltar även cirka 140 kommersiella lokaler. Företaget ägs av Landskrona stad. Hos oss bor du bekvämt och har stora möjligheter att påverka ditt boende.

ATT BO HOS LANDSKRONAHEM

Bolaget har endast hyreslägenheter. Det innebär att ett boende hos oss inte kräver någon kapitalinsats och att uppsägningstiden endast är tre månader. Dessutom ingår service och underhåll i hyran. Till de flesta av våra lägenheter finns en lägenhetsfond. Avsättning till denna sker månadsvis. Hyresgästen disponerar lägenhetsfonden för inre underhåll av lägenheten – genom hantverkare eller för materialköp vid egenarbete. Vi erbjuder även standardförbättringar mot visst hyrestillägg.

Bolaget har dessutom en ambition att begränsa andra boenderelaterade kostnader. Det innebär bl.a. att du som hyresgäst kan få tillgång till en förmånlig hemförsäkring. Här finns även tillgång till ett Öppet Bredbandsnät, med flera leverantörer av tjänster att välja bland. Naturligtvis har vi trygghetsjour.

VÅR ORGANISATION

Vårt arbetssätt är kundnära. Det innebär att du ute i våra områden möts av våra bovärdar. Dessa utför service i form av reparationer, städning, yttre skötsel – ja, allt som tillhör bostadsområdet.

LANDSKRONAHEM OCH MILJÖN

Vårt arbete präglas av miljötänkande. Målet är klart; att spara på våra ändliga resurser.

VARFÖR SKA DU VÄLJA ATT BO INOM LANDSKRONAHEM?

Hos oss kommer du att bo tryggt och får stora möjligheter att påverka ditt boende.