Samarbetspartners

SAMARBETE MED FÖRENINGAR OCH ORGANISATIONER

Vi på Landskronahem stöttar ett antal föreningar, verksamheter och händelser/events till förmån för våra hyresgäster. Det ska kännas roligt och meningsfullt att bo hos oss, vilket i förlängningen kan vara en bidragande parameter till trivsamma boendemiljöer. Vi vill också stärka Landskrona som ort och bidra till stadens varumärke.

Tanken är att vi ska arbeta brett och samarbeta med föreningar/organisationer och events för olika intresseområden. På så vis kan så många som möjligt av våra boende ta del av de erbjudanden som våra samarbetspartners har.

De vi samarbetar med ska helst prioritera barn- och ungdomsverksamhet, verka lokalt i Landskrona, ha en sund värderingsgrund, ej arbeta kommersiellt, verka ute i våra bostadsområden samt vara till nytta för så många av våra hyresgäster som möjligt.

Vi skriver endast avtal på ett år i taget och kräver motprestationer i förhållande till sponsringens storlek. Aktiviteterna fördelas ute i våra bostadsområden. Håll utkik här på vår hemsida, så att du inte missar något bra erbjudande!

Våra samarbetspartners är: