Hyresrabatt på Koppargården 25

Om du tecknar hyreskontrakt på en lägenhet på Koppargården 25 mellan den 15 augusti 2023 och den 31 december 2023 får du en hyresrabatt varje månad under 24 månader!

Lägenheterna är nyrenoverade och har nytt kök med diskmaskin och micro, helkaklat badrum (3 rok har även gäst-wc), genomgående ekparkett, säkerhetsdörr och stor balkong. En nybyggd tvättstuga med digital bokning finns på gården. Det finns ramp för barnvagn och rullstol vid entréerna och hiss. Lägenhetsförråd finns på vinden.

En bostadsväljare och mer info om lägenheterna finns här: https://karlslund-landskronahem.se/koppargarden-25/

Villkor

  • Avtalet ska tecknas för en vakant lägenhet på Koppargården 25 under perioden 15 augusti 2023 till 31 december 2023. Erbjudandet gäller så länge det finns lediga lägenheter, dock längst till den 31 december 2023.
  • Rabatten uppgår till mellan 500-1250 kr/månad  beroende på lägenhetsstorlek under de första 12 månaderna. Under månad 13-24 uppgår rabatten till  mellan 250-675 kr/månad beroende på lägenhetsstorlek. Efter 24 månader utgår inte längre någon rabatt. Kontakta oss för mer info om vilken rabatt som gäller för den lägenhet du är intresserad av.
  • Rabatten ges som ett fast månatligt avdrag på hyran. Om grundhyran förändras genom förhandling med Hyresgästföreningen kommer det belopp du betalar varje månad att ändras. Rabatten ändras inte.
  • Hyresavtalet är ett vanligt tillsvidarekontrakt med tre månaders uppsägningstid.
  • Du måste vara registrerad som sökande hos Landskronahem för att kunna söka en ledig lägenhet. Registrering görs via hemsidan.
  • Du måste uppfylla vår uthyrningspolicy för att få hyra en lägenhet. Inkomstkravet i uthyrningspolicyn baseras på hyran utan rabatt.

Om du har frågor om våra grundkrav eller om rabattkampanjen, är du välkommen att kontakta vår kundservice på telefon 0418-569 00.