LFAB söker en Förvaltningschef 

 

 

Varmt välkommen att söka heltidstjänsten som förvaltningschef på Landskronahems systerbolag LFAB.  

 

Meritkrav  

En förvaltningschef behöver en kombination av utbildning, erfarenhet och specifika färdigheter för att kunna navigera i det komplexa uppdraget och möta utmaningarna som uppstår. Nedan följer en översikt över meritkraven som kan vara avgörande eller vägledande i rekryteringsprocessen.  

 

 

  1. Utbildning: En kandidatexamen, magisterexamen alternativt minst 10 års motsvarade arbetslivserfarenhet inom fastighetsförvaltning, fastighetsekonomi, byggteknik eller relaterade områden kan vara fördelaktigt. Utbildning inom företagsekonomi eller ledarskap kan också vara värdefullt. Minst 5 års erfarenhet av personalledning är ett krav.   
  2. Avtalserfarenhet: Dokumenterad flerårig erfarenhet av att kunna utforma samt förvalta AFF-avtal eller likvärdigt är ett krav. Erfarenhet och goda kunskaper inom LOU är meriterande.  
  3. Erfarenhet: Erfarenhet av att arbeta inom fastighetsförvaltning eller fastighetsbranschen är ett krav. Det kan inkludera erfarenhet av att hantera fastigheter, genomföra underhålls- och renoveringsprojekt, och leda fastighetspersonal. 
  4. Teknisk kunskap: Goda tekniska kunskaper inom fastighetsförvaltning, inklusive kunskap om fastighetssystem, byggteknik, underhållsprocesser och lagar och regler som styr fastigheter, är avgörande för en förvaltningschef. 
  5. Ledarskapsfärdigheter: En förvaltningschef behöver ha ledarskapsförmåga och erfarenhet att leda och coacha personal och samarbeta med andra delar av organisationen. Det inkluderar att kunna fatta strategiska beslut, kommunicera tydligt, hantera konflikter och motivera teamet. 
  6. Affärsförståelse: Förståelse för fastighetsmarknaden och ekonomiska aspekter av fastighetsförvaltning är viktigt. Det kan inkludera kunskaper om budgetering och ekonomisk analys. 
  7. Kommunikationsfärdigheter: God förmåga att kunna kommunicera effektivt med olika intressenter, inklusive fastighetsägare, hyresgäster, entreprenörer och andra interna och externa intressenter. Det inkluderar att kunna förhandla avtal, lösa problem och ge tydlig och professionell kommunikation. 
  8. Personliga egenskaper: Driven, ansvarstagande, hög social kompetens, förändringsbenägen och med god förmåga att prioritera.  

 

 

 

Sista ansökningsdag är den 18/8 2023  

 

Tillträde under hösten 2023 

 

Skicka din ansökan till vår HR-partner Monica Lööw på mejladress: monica.loow@kvadrat.se