Här händer
det grejer.

Landskrona är en stad i utveckling. Och det är även Landskronahem. Här kan du se en del av de projekt som vi arbetar med just nu. Som du kommer att se handlar det inte bara om nya hus. Vi har massor av andra spännande saker att berätta om. Allt från små och stora renoveringar till det brukar kallas stadsutveckling.

Jäntan
Nyproduktion

Inflyttning Q2, 2024

 

Intresseanmälan

Lägenheter för dig som är 65 år eller äldre

Det här är ett vanligt boende där hyresgäster bor i  vanliga lägenheter och själva sköter sitt hushåll och sina dagliga aktiviteter. Boendet erbjuder en trygghet i form av

  • En lugn boendemiljö med grannar i liknande ålder.
  • Gemensamma ytor som uppmuntrar till social gemenskap och  bidrar till en ökad trygghetskänsla.
  • Ett funktionellt utformat boende med hög standard.
  • Aktivitetsvärd på plats
  • Tillgång till trevlig innergård
  • Utrymme för rullator/permobil.
  • Tvättmöjligheter i lägenheterna.

Jäntan trygghetsboende ligger beläget centralt i Landskrona. Här erbjuds 77 lägenheter.

  • 77 lägenheter trygghetsboende för dig som är 65 eller äldre  (1:or och 2:or).
  • Gemensamhetsytor plan 1 ca 350 m2.
  • Trygghetsboende för 65 plus.

På översta planet i byggnaden finns 16 vanliga hyresrätter (1 rok – 3 rok).

Inflyttning våren 2024.

Karlslund

Läs mer

Ett nytt Karlslund växer fram.

Bor man i Karlslund har man nära till allt. Nära till naturen. Till skolor och förskolor. Bra matbutiker, fina promenadstråk, flera busshållplatser, Pågatågsstationen och Landskronas största lekplats.

Som granne med stadens modernaste rekreationsområde hittar man alltid något att göra bland äventyrsbad, utomhusplaner, idrottshall, ishall och upplysta löparslingor.

Bara några minuter bort på cykel har man tillgång till stadens hela utbud av butiker, kulturliv, restauranger, caféer och allmän service.

Men kanske bäst av allt. Här finns moderna, trygga, genomtänkta hyresrätter att flytta rakt in i.

Välkommen till nya Karlslund – välkommen hem!

Läs mer här!

Nyproduktion av radhus i Häljarp

Kommande  

 

I familjevänliga Häljarp bygger vi 18 moderna marklägenheter i varierande storlek. Samtliga har en spännande design med öppen planlösning och fantastiskt ljusinsläpp. Projektet går under namnen ’Red barn’ och ’White barn’ då byggnaden består av en röd och en vit del i modern ladu-design.

I Red barn som är en faluröd träbyggnad finns åtta lägenheter; sex 3 rok, en 4 rok och en 1 rok. Alla lägenheter utom 1 rok är i två plan. Alla har egen uteplats.

White barn är vitputsad i stilren design och består av tio genomgående lägenheter; fem 3 rok, en 4 rok, tre 2 rok och en 1 rok, samtliga i två plan. Även här finns uteplatser i anslutning till lägenheterna.

I hyran ingår värme, en p-plats per lägenhet och sophämtning. Vatten mäts och debiteras separat för varje lägenhet, sk IMD.

Preliminärt sker inflyttning vintern 2024/25.

Red barn och White barn ligger intill Öresunds golfklubb och bara ett par minuters promenad eller cykeltur bort hittar du en ICA-butik, busshållplats och tågstation.

I Häljarp finns även förskola och skola F-9, liksom idrottsplan och idrottshall.