Koppargården 25

Lägenheterna är nyrenoverade och har nytt kök med diskmaskin och micro, helkaklat badrum (3 och 4 rok har även gäst-wc), genomgående ekparkett, säkerhetsdörr och stor balkong. En nybyggd tvättstuga med digital bokning finns på gården. Det finns ramp för barnvagn och rullstol vid entréerna och hiss. Lägenhetsförråd finns på vinden.

En bostadsväljare och mer info om lägenheterna finns här: Koppargården 25

 

Just nu får du som ny hyresgäst rabatt på hyran, se mer nedan!

 

 

Hyresrabatt

 

Som ny hyresgäst på Koppargården 25 får du en hyresrabatt under två år. Erbjudandet gäller enbart lägenheter med 1, 2 eller 3 rok. Ingen hyresrabatt på lägenheter med 4 rok!

Lediga lägenheter hittar du här: Sök ledigt  OBS! Den hyra som anges i bostadsannonsen är hyran utan rabatt.

Följande rabatt erbjuds:

1 rok  rabatt 3200 kr/månad år 1   rabatt 1600 kr/månad år 2

2 rok/2 rkv  rabatt 1250 kr/månad år 1    rabatt 625 kr/månad år 2

3 rok   rabatt 1500 kr/månad år 1    rabatt 750 kr/månad år 2

4 rok   ingen rabatt

För att hyra en lägenhet måste du uppfylla vår uthyrningspolicy. 

Villkor för rabatt

 

Hyresavtalet är ett vanligt tillsvidarekontrakt. 

Du måste vara registrerad som sökande hos Landskronahem för att kunna söka en lägenhet. Registrering görs via hemsidan.   Registrering

Du måste uppfylla vår uthyrningspolicy. Inkomstkravet i uthyrningspolicyn baseras på hyran utan rabatt.   Uthyrningspolicy

Rabatt utgår med angivet belopp under ett år från tillträdet; därefter halveras beloppet. Efter två år utgår inte längre någon rabatt.

1 rok  rabatt 3200 kr/månad år 1   rabatt 1600 kr/månad år 2

2 rok/2 rkv  rabatt 1250 kr/månad år 1    rabatt 625 kr/månad år 2

3 rok   rabatt 1500 kr/månad år 1    rabatt 750 kr/månad år 2

4 rok   ingen rabatt

Rabatten utbetalas som ett avdrag på hyran. Kostnader för vattenförbrukning och el tillkommer och omfattas inte av någon rabatt. Rabatten ges som ett fast månatligt avdrag på hyran. Om grundhyran förändras genom förhandling med Hyresgästföreningen kommer det belopp du ska betala i hyra varje månad att ändras. Rabattbeloppet ändras inte.

Rabattkampanjen gäller enbart lediga lägenheter på Koppargården 25. Lediga lägenheter publiceras på hemsidan. Erbjudandet gäller så länge det finns lediga lägenheter, dock längst till den 31 augusti 2024. Erbjudandet gäller enbart lägenheter med 1, 2 och 3 rok. Lägenheter med 4 rok omfattas inte av erbjudandet.