Frågor? Chatta med mig!

Välkommen på öppet hus!

 

Välkommen till Öppet Hus på Trygghetsboendet Jäntan

Vi på Trygghetsboendet Jäntan är glada att inbjuda dig till vårt exklusiva Öppet Hus-evenemang. Detta är en unik möjlighet för dig som är 65 plus och funderar på ditt framtida boende att utforska och uppleva allt vad vårt boende har att erbjuda.

Datum: Lördagen den 4 maj
Tid: 13:00 – 15:00
Plats: Trygghetsboendet Jäntan, Rådmansgatan 6, Landskrona

Varför bör du delta?

Som blivande boende är det viktigt att känna sig trygg och bekväm med ditt val av boende. Vårt Öppet Hus-evenemang är skapat för att ge dig en omfattande upplevelse av livet på Trygghetsboendet Jäntan.

Vad kan du förvänta dig?

  • Personliga och guidade rundturer: Utforska våra moderna och bekväma bostadsutrymmen, gemensamma utrymmen och vackra trädgårdar. Våra erfarna guider kommer att visa dig runt och besvara alla dina frågor.

  • Möten med boende och personal: Träffa och interagera med våra nuvarande boende och personal. Detta är en fantastisk möjlighet att höra förstahandsberättelser om livet på Trygghetsboendet Jäntan och att få en känsla för den gemenskapliga atmosfären som vi värdesätter så högt.

  • Information om våra tjänster och aktiviteter: Ta del av detaljerad information om vårt omfattande utbud av tjänster och aktiviteter som är utformade för att främja ditt välbefinnande och livskvalitet. Från hälsosamma måltider till spännande sociala aktiviteter, vi har något för alla.

  • Tilltugg och förfriskningar: Njut av läckra tilltugg och förfriskningar medan du minglar och umgås med andra besökare och vårt vänliga team. Detta är ett utmärkt tillfälle att lära känna dina framtida grannar och att skapa nya vänskapsband.

Varför du inte vill missa detta evenemang?

Vårt Öppet Hus-evenemang är inte bara ett tillfälle att utforska vårt boende, det är också en möjlighet att få en känsla av gemenskap och att känna sig välkommen till vår familj på Trygghetsboendet Jäntan. Vi ser fram emot att träffa dig och att få visa dig varför vårt boende kan bli ditt nya hem!

 

Här är en länk till mer information om Trygghetsboendet Jäntan:

Trygghetsboendet Jäntan

Denna länk tar dig till sidan om Trygghetsboendet Jäntan på Landskronahems webbplats där du kan läsa mer om boendet och dess faciliteter.

Här är en länk till sidan med vanliga frågor och svar på Landskronahems webbplats:

Vanliga frågor och svar