Med stort ljusinsläpp, hög standard och funktionella detaljer anpassade för såväl komfort som funktion får du en bekväm tillvaro och en lättskött lägenhet att trivas i.

Trygghetsboendet Jäntan ligger i en nyproducerad fastighet i vackert ljust tegel och fasaddetaljer som harmonierar med platsens anrika historia. Byggnaden är uppförd mitt i Landskronas hjärta och består av 93 lägenheter om antingen ett, två eller tre rum och kök.

När du stiger in i en av våra lägenheter möts du av en rymlig entre, ett fantastiskt ljusinsläpp, ljusa väggar, genomgående ekparkett och ett välutrustat kök i öppen planlösning.

Lägenheterna har välplanerad utformning, stora badrum och gott om förvaringsmöjligheter. De flesta av lägenheterna har balkong, eller fransk balkong, och några har en härlig liten uteplats mot den grönskande innergården.

Köket går i ljusa toner med lättskötta ytor, induktionshäll, diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn. Vardagsrummet, eller som i enrumslägenheterna det kombinerade sov- och vardags­rummet, går sömlöst samman med köket och skapar en social helhet. I två- och trerumslägenheterna är sovrummen luftiga med platsbyggda garderober och en klädkammare finns i entren. I ettorna finns ytterligare garderober väl disponerade i planlösningen.

Det rymliga badrummet är helkaklat och går även det i ljusa, behagliga toner. Alla badrummen har wc, dusch, handdukstork och praktiska avställningsytor. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin il rok).

Huvudentren såväl som resten av fastigheten har elektroniska låssystem och alla lägenheterna har säkerhetsdörr. Dessutom kommer fastigheten att trygghetscertifieras enligt Tryggare Sveriges standard.

Alla de gemensamma ytorna finns på bottenplan där du även möts av den välkomnande lobbyn och aktivitetsvärdens kontor. Från bottenplan når du enkelt fastighetens två hissar, eller tre trapphus. som smidigt tar dig upp till resterande våningar.