Som hyresgäst i Jäntan bor du mitt i Landskronas stadskärna på adressen Rådmansgatan 6. Du har hög tillgänglighet till affärer, service, kollektivtrafik och inte minst stadens nöjen.

Jäntan är ett glädjefyllt boende med både stadskärnan och den ljuvliga teaterparken endast några steg utanför din port.

En promenad i närområdet bjuder på både modern arkitektur och historiska landmärken. Som granne mot söder får du Landskrona teater, som utnämnts till Sveriges vackraste teater och mot norr blir din granne ett gardencenter som ligger i en byggnad som tidigare var gamla flickskolans idrottshall.

Vandra ner längs med Landskronas gågator, kantade av trevliga butiker och restauranger, för att nå Kasernplan. Där finner du Landskrona museum, utställningshallen Tyghuset samt Exercis­huset, alla fascinerande byggnader från Landskronas tid som stark befästningsstad.

Går du ytterligare en liten bit genom den lummiga slottsparken når du så småningom Citadellets koloniområde och Landskronas fästning, Citadellet, som byggdes 1549-1559. Därefter är det bara att följa havet för att nå stranden, det moderna Hotell Öresund med stor restaurang och spa-avdelning samt Nyhamn Marina, en av Landskronas hela sex hamnar.

Listan på attraktioner du som Landskronabo kan åtnjuta kan göras lång och inkluderar såväl rik historia, modern arkitektur, unik shop­ping, konstgallerier, vinbarer, gourmetrestauranger, vackra parker, mysiga krogar, närheten till havet och mycket, mycket mer.