Frågor? Chatta med mig!

Det här är vi

Landskronahem ägs av Landskrona stad och ett av regionens ledande bostadsföretag. Vi erbjuder ett brett utbud av bostäder för kunder med olika önskemål och behov. Vi har lägenheter i olika storlekar och utföranden, men också radhus, trygghetsboende och kollektivboende. Utöver bostäder hyr vi också ut lokaler som rymmer allt ifrån vårdcentraler och affärer till förskolor och företag.

Att bo hos Landskronahem

Bolaget har endast hyreslägenheter. Det innebär att ett boende hos oss inte kräver någon kapitalinsats och att uppsägningstiden bara är tre månader. Dessutom ingår service och underhåll i hyran. Till de flesta av våra lägenheter finns pengar till underhåll i en så kallad lägenhetsfond. Hyresgästen disponerar lägenhetsfonden för underhåll inuti lägenheten – genom hantverkare eller för materialköp för den som gör jobbet själv. Vi erbjuder även standardförbättringar mot visst hyrestillägg.

Bolaget har dessutom en ambition att hjälpa sina hyresgäster att sänka andra boenderelaterade kostnader. Det innebär bland annat. att du som hyresgäst kan få tillgång till en förmånlig hemförsäkring. Här finns även tillgång till ett stadsnät – ett fiberbaserat internetnätverk med flera tjänsteleverantörer att välja bland. Naturligtvis har vi också trygghetsjour och vi arbetar hela tiden med att trygghetscertifiera våra fastigheter.

Vår organisation

Vi jobbar och rör oss där våra hyresgäster rör sig och bor. Ute i våra områden möts du av bovärdar, fastighetsskötare och vår boservicepersonal. De utför service i form av reparationer, yttre skötsel och det mesta av underhållsarbetet. Vi har fem lokala bovärdskontor ute i våra områden. Adresser och kontaktuppgifter till bovärdskontoren hittar du under Kontakt.